Benvinguda

Aquest és un bloc de llibres i literatura. S'hi volen proposar idees engrescadores per enamorar-se... de la literatura i dels llibres. Hi haurà una mica de tot: des d'autores i autors que veureu a les classes fins a entrades sobre biblioteques. Novel.la, poesia, cançons, teatre, imatges fixes i vídeo perquè les arts es relacionen entre elles i els diferents llenguatges que ens envolten també. La llengua, la imatge, la música i altres manifestacions culturals ens acompanyen mentre descobrim el plaer de llegir.

Hi podeu participar a través dels comentaris: suggerir lectures que us interessin o us hagin agradat per tal que qui us llegeixi les descobreixi. S'hi poden proposar enllaços a pel.lícules, poemes, videoclips... que mostrin com ens estimem la literatura. Perquè, en definitiva, es tracta d'això: Aconseguir que els llibres i la literatura esdevinguin companys de camí en el viatge de la vida.

Llegir pel plaer de fer-ho!

Hi ha piles de llibres arreu. Llibres llargs o de poques pàgines que contenen històries molt enrevessades, contes curts o poemes senzills, complicats, per memoritzar o per oblidar ràpidament. Llibres d'obres de teatre que cal llegir en companyia per a ser representades ... obres plenes d'idees que ajuden a superar l'avorriment, el desconeixement, els dies grisos i les èpoques fosques.

Llibres que es poden regalar, espiar per damunt l'espatlla d'algú al metro o a l'autobus...Llibres per ser abandonats, per no ser llegits o llibres que et transporten a móns tan llunyans, exòtics i atractius que de vegades no et deixen tornar fàcilment a la realitat.

Llibres en paper o bé ebooks protegits per cobertes de color fúcsia com el del Mag Lari que ha llegit un niu (i també n'ha escrit , per exemple sobre màgia i sobre Micael Jackson)


Llibres de poemes, còmics i llibres en blanc, per començar a escriure!
Quins són els teus llibres preferits? Te'n proposo alguns dels meus? Vols trobar altres coses que ens pot interessar de llegir?..... Directament, ...Llegim?

Entrades populars