LAVIDA ÉS BELLA

La vida és bella. Aquesta pel.lícula l'heu vista i potser oblidareu part de l'argument, detalls insignificants, però amb el temps recordareu la música, el protagonista i la seua característica principal i el fet que hi ha ideologies que maten i que no les podem permetre. La llista de Schindler , una altra banda sonora preciosa, també ens parla del nazisme i de la guerra de lapersecució de la comunitat jueva... La música us connectarà, quan sigui necessari  o la feu retornar a l'actualitat de la vostra memòria, amb l'experiència  del nazisme i de la guerra mundial.
 
Sovint, les pel.lícules pel fet que són narracions ens fan empatitzar intensament amb els protagonistes i les experiències que ens expliquen ens semblen tant properes que molts cops superen en intensitat l'emprempta que podria deixar-nos un documental amb el mateix tema.

Si llegiu el Diari d'Anna Frank, una altra narració en primera persona en forma de dietari, segurament també us deixarà una marca inesborrable per tota la vostra vida.
Us hi animeu?

Entrades populars